Gedreven professionals gezocht voor de doorontwikkeling van BAR!

04 april 2022

Het wetenschappelijk onderbouwde instrument voor Beschrijving Arbeidsbelastbaarheid en Re-integratiemogelijkheden (BAR) is bedoeld om de samenwerking tussen bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te verbeteren. En zo de re-integratie van zieke werknemers te bevorderen. In februari 2022 zijn Amsterdam UMC en HAN University of Applied Sciences (HAN) gestart met de doorontwikkeling en onderbouwing van BAR. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Focusgroepen

Wij zijn voor dit project op zoek naar gedreven professionals die willen deelnemen aan vijf focusgroepen om het BAR-instrument en de BAR-leidraad door te ontwikkelen. Werk je als bedrijfsarts, arbeidsdeskundige (privaat of publiek), verzekeringsarts, arbeidspsycholoog, arbeidsfysiotherapeut of arboverpleegkundige? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken professionals die werkzaam zijn binnen het poortwachtersproces en die:

  • creatief kunnen denken en denken in mogelijkheden
  • zich kunnen inleven in het perspectief van werknemers, werkgevers en professionals werkzaam binnen het Poortwachter proces
  • met ons meedenken over het ontwerpen van een prototype voor BAR 2.0

Wil jij meehelpen BAR de juiste richting op te sturen? Bekijk dan de planning en meer informatie! Accreditatie is aangevraagd.

Of ga direct naar bar-project.nl voor informatie en aanmelden

 

Zie ook