BG dagen 2020

Maandag 2 november was na lang wachten dan de BG-dag 2020, georganiseerd door de NVAB-commissie Nascholing. Geen volle zalen, maar slechts een handjevol aanwezigen op Papendal dit jaar. Deze 65e editie werd namelijk volledig online gehouden vanwege de coronapandemie, op afstand van elkaar en met de zaal omgebouwd tot studio. Gelukkig waren de deelnemers online in grote getalen aanwezig! Het was een bijzondere dag. Met een kennismaking met de nieuwe hoogleraar arbeids- en bedrijfsgeneeskunde Frederieke Schaafsma en NVAB-directeur Gijsbert van Lomwel, het afscheid van Carel Hulshof en van CNN-voorzitter Jan Willem Peeters.

Lees de impressie van de BG-dag op 2 november 2020

Volgend jaar zijn de BG-dagen op 27 mei en 22 november. We weten niet hoe, maar een ding weten we wel: namelijk dat we hopen dat u er weer bij bent!

Programma & presentaties

Goed gereedschap is het halve werk. In het programma lees je alles over het gereedschap je dat de deelnemers aangereikt kregen op deze bijzondere BG-dag.

Programma maandag 2 november

Sprekers

Er was ruimte voor onder meer de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde, de nieuwe bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde en de gevolgen van het thuiswerken door Covid-19 voor het werk van de bedrijfsarts. Wie kwamen aan het woord?

Bekijk de sprekers

Kosten deelname

Deelname aan de Bedrijfsgeneeskundige Dagen is alleen mogelijk indien men lid is van de NVAB.

Voor bedrijfsartsen in opleiding (AIOS) die (nog) geen lid zijn, is een speciale regeling.

Vind hier een overzicht van de kosten.