BG dagen 2020

Door het opnieuw fors stijgen van het aantal coronabesmettingen heeft de Commissie NVAB Nascholing in overleg met de voorzitter van de NVAB besloten dat de BG-dag op 2 november a.s. alleen online plaatsvindt. Wanneer je je al hebt aangemeld, ontvang je persoonlijk bericht. Accreditatie toegekend voor 6 punten.

Op deze BG-dag krijg je onder meer een update van de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde en maak je kennis met de nieuwe bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, Frederieke Schaafsma. De Jonge Bedrijfsarts kijkt vooruit en prof. dr. Lex Burdorf bespreekt wat de gevolgen van het thuiswerken door Covid-19 voor het werk van de bedrijfsarts zijn.

Prof.dr. Carel Hulshof neemt deze dag afscheid als bijzonder hoogleraar met een presentatie en aansluitend een receptie. Hij deelt zijn uitgesproken kijk op het vak en de praktijk, laat je inspireren door zijn levens- en werklessen.

Direct aanmelden

Programma & presentaties

Goed gereedschap is het halve werk. In het programma lees je alles over het gereedschap je dat je aangereikt krijgt op deze bijzondere BG-dag.

Programma maandag 2 november

Sprekers

Er is ruimte voor onder meer de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde, de nieuwe bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde en de gevolgen van het thuiswerken door Covid-19 voor het werk van de bedrijfsarts. Wie komen aan het woord?

Bekijk de sprekers

Kosten deelname

Deelname aan de Bedrijfsgeneeskundige Dagen is alleen mogelijk indien men lid is van de NVAB.

Voor bedrijfsartsen in opleiding (AIOS) die (nog) geen lid zijn, is een speciale regeling.

Vind hier een overzicht van de kosten.