BG-dagen 2024

BG-dagen Van lijden naar leiden: eigen regie begint bij jezelf! 30 en 31 mei | Papendal

Voor deze editie staat denken in kansen en mogelijkheden centraal. Neem regie en zet zo lijden om in leiden. Voor alle mensen is – groot of klein – leed onderdeel van het leven. Als dokter kun je mensen daarbij helpen en bijstaan. Misschien was dat wel jouw belangrijkste drijfveer om te kiezen voor een leven als arts? Werk is voor veel mensen een belangrijke waarde, voor zingeving, ritme en natuurlijk broodwinning. Als bedrijfsartsen kijken we goed naar wat mensen nog wel kunnen. In leven en werk, zodat ze kunnen blijven werken of zo goed mogelijk kunnen terugkeren naar werk. Op individueel niveau, met de organisatie én door te signaleren naar onze maatschappij en onze rol op te pakken als wereldburger.

BG-dagen 2024

 

Bij deze BG-dagen leidt de CNN je graag rond in de wereld om van lijden naar leiden te komen en je te inspireren met eigen regiemogelijkheden in jouw vak.

NVAB-leden ontvingen de uitnodiging en het programma met alle sessies via e-mail. Nog geen lid? Meld je dan alsnog aan! Voor vragen kun je een e-mail sturen naar de organisatie.

 

Sprekers en sponsoren

Kosten deelname

Deelname aan de Bedrijfsgeneeskundige Dagen is alleen mogelijk voor leden van de NVAB. Zij ontvangen een persoonlijke aanmeldlink.

Voor bedrijfsartsen in opleiding (AIOS) die (nog) geen lid zijn, is een speciale regeling.

Bekijk een overzicht van de kosten