Nieuws

31 januari

Long Alliantie Nederland lanceert de gratis e-learning ‘Signaleren beroepslongziekten’. Deze e-learning maakt duidelijk welke rol werken met stoffen speelt bij longziekten en het belang van vroegtijdige signalering. (Bedrijfs) Artsen en andere zorgverleners ontvangen accreditatiepunten voor het doorlopen van de e-learning.

31 januari

Vanaf vandaag is het vernieuwde nvab-online.nl beschikbaar. De website is nu zo ingericht dat onze leden, maar ook werkgevers, werknemers en arbodienstverleners makkelijk hun weg kunnen vinden. Zo is alles wat de NVAB op het gebied van kennis, richtlijnen, belangenbehartiging en ondersteuning te bieden heeft onder handbereik. 

29 januari

De huisartsen hebben de kernwaarden en kerntaken van de huisartsengeneeskunde herijkt. Waar zij nu als beroepsgroep voor gaan en staan, maakten zij 21 januari jl. bekend. NHG en LHV deelden de resultaten via hun website. De NVAB feliciteert de huisartsen van harte met het bereikte resultaat.

29 januari

Om ervoor te zorgen dat de regelegeving en presentatie van GAIA met elkaar in overeenstemming zijn, wordt het GAIA-dossier voor sociaal geneeskundigen stapsgewijs veranderd.

Abonneren op Nieuws

Agenda

11 maart 2019

Op maandag 11 maart is er een extra ledenbijeenkomst van 18.30-20.30 uur in Van der Valk Hotel Utrecht over de maatregelen van minister Koolmees.

04 april 2019

Voorjaars-ALV

07 november 2019

Najaars-ALV

NieuwsBrief

Laatste tweets