Nieuws

13 maart

Op donderdag 7 maart is tijdens de Life Sciences & Health Publiek-private samenwerking dag door Henk Smid de Medische Inspirator prijs uitgereikt. De eerste prijs gaat naar het project ‘Lyme legt levens lam’.

13 maart

Op 12 maart jl. verscheen op www.nu.nl een interview met bedrijfsarts Frank Loogman. 

Het is grijs en regenachtig buiten, je bent snotterig en het is pas dinsdag. Ziek melden en terug je warme bed in of winnen plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel het?

Over geen zin en een beetje kwakkelig zijn, kan bedrijfsarts Frank Loogman kort zijn: "Je hebt een contract met je werkgever om tegen betaling diensten uit te voeren. Als dat om medische redenen tijdelijk niet kan, dan is daar niets aan te doen. Maar 'geen zin' heeft daar niets mee te maken."

13 maart

Op 8 maart jl. ontvingen alle bedrijfsartsen in Nederland een brief van de RGS namens de NVAB. Daarin wordt het verzoek gedaan om de samenstelling van uw ICT-groep door te geven aan de NVAB. Verschillende van onze leden vroegen ons of deze brief betrouwbaar is. Graag bevestigen wij hierbij dat u inderdaad veilig aan dit verzoek gehoor kunt geven.

12 maart

Maandag 11 maart jl. was de extra ledenvergadering over de plannen van minister Koolmees om de loondoorbetalingsverplichtingen te verlichten. Met bijna 100 aanmeldingen was er veel belangstelling voor dit onderwerp.

Abonneren op Nieuws

Agenda

04 april 2019

Voorjaars-ALV

05 april 2019

De NVAB-werkgroep Bedrijfsartsen Sociale Werkvoorziening organiseert in 2019 twee geaccrediteerde scholingen, op 5 april en 1 november in Utrecht.  

Op 5 april zijn de onderwerpen: 

07 november 2019

Najaars-ALV

NieuwsBrief

Laatste tweets