Nieuws

15 november

In de Week van de Werkstress, voor de tweede keer georganiseerd door OVAL, dit jaar aandacht voor meer werkplezier.

14 november

De Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV) wil in samenwerking met bedrijfsartsen onderzoeken wat de rol is, of kan zijn, van de bedrijfsarts bij de terugkeer van  heup- of knieprothese patiënten naar het werk.

14 november

Het is niet altijd even duidelijk of je je als werknemer kunt ziekmelden; hoe ziek is 'ziek genoeg'? Telt het ook als er niet iets strikt medisch aan de hand is? RTL Nieuws ging op onderzoek uit en interviewde onder andere NVAB-voorzitter Gertjan Beens.

14 november

Afgelopen maandag lanceerde bedrijfsartsworden.nl een podcast over werkstress. Ook voor aankomend bedrijfsartsen is dat natuurlijk een bijzonder relevant onderwerp. Femke van Leeuwen, Lianne Schouten, ambassadeurs van bedrijfsartsworden.nl en Marjolein Bastiaanssen, projectleider van de herziene richtlijn Psychische problemen, gingen erover in gesprek.

Naar de podcast

Abonneren op Nieuws

Agenda

04 december 2019

Op donderdag 7 november jl. was de najaarsledenvergadering 2019. Daar stond onder meer het begrotingsvoorstel 2020 op de agenda De aanwezige leden hadden daar nog enkele suggesties voor, zoals een jaarlijkse kleine contributieverhoging om grote stappen ineens te voorkomen. Het bestuur neemt dit ter harte en legt na aanpassing de begroting tijdens deze extra algemene ledenvergadering nogmaals aan de leden voor.

21 januari 2020

UWV organiseert i.s.m. NVVG, NVAB en OVAL het congres ‘Samen werkt beter!’ voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen (ook aios en anios) uit alle regio’s van Nederland.

13 februari 2020
02 april 2020
02 oktober 2020
05 november 2020

NieuwsBrief

Laatste tweets