Nieuws & agenda

Nieuws

9 april

Alle specialisten en profielartsen behouden dit jaar hun registratie in de registers van de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS).

7 april

Hoewel de cijfers (nog) niet uitwijzen dat huiselijk geweld tijdens de coronacrisis vaker voorkomt, maakt de Artsencoalitie kindermishandeling en huiselijk geweld zich grote zorgen over kinderen èn volwassenen in kwetsbare situaties.

7 april

De beweging 'De Bedrijfsarts herontdekt' en aiosvereniging de Jonge Bedrijfsarts bundelden inspirerende voorbeelden van preventie uit de praktijk. Dit 'preventieboek' is nu online beschikbaar.

6 april

Bedrijfsartsen van zorginstellingen hebben een belangrijke rol bij het testen op COVID19. De belangenvereniging van GGD'en stelde een handreiking op, in samenwerking met de NVAB en OVAL.

Abonneren op Nieuws

Bijeenkomsten opgeschort

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de NVAB besloten het afscheidssymposium, de ALV's en de BG dagen te verplaatsen naar een andere datum. Alle bijeenkomsten waar artsen bij elkaar komen, worden tot nader order via online middelen gehouden of opgeschort. 

Agenda

04 juni 2020

Presentatie van het advies dat aan de staatsecretaris wordt overhandigd en van de activiteiten en producten die in de afgelopen 2 jaar tot stand zijn gekomen.

11 juni 2020

Deze ALV wordt je als webinar aangeboden vanwege de maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus. Meer informatie over invulling en agenda volgt zo spoedig mogelijk.

01 oktober 2020
02 november 2020

 De Bedrijfsgeneeskundige Dagen waren origineel gepland op 14 en 15 mei. Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus konden die op die dagen niet doorgaan.

Je kunt je nu op 2 november onderdompelen in een grote BG dag. Programma voor deze dag volgt zo snel mogelijk.

10 december 2020

     . 

NieuwsBrief