Werknemer

Wat is een bedrijfsarts? Wat kan deze geneeskundig specialist op het gebied van werk en gezondheid voor u betekenen? En hoe kunt u eraan bijdragen dat een bedrijfsarts u optimaal verder kan helpen? We vertellen u er graag meer over.

Corona-vragentest

De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. Heeft u klachten gerelateerd aan corona? Dan kunt u zich laten testen. Daarna kunt u de uitslag met uw bedrijfsarts bespreken. Naar de corona-vragentest op www.thuisarts.nl

Wat doet een bedrijfsarts?

Een bedrijfsarts is uw deskundige aanspreekpunt voor alles wat met werk en gezondheid te maken heeft. Bijvoorbeeld als u bang bent dat uw werk gezondheidsklachten kan veroorzaken. Of als u door ziekte niet kunt werken.

Lees meer

Meningsverschil of twijfel over een advies of oordeel

Bent u het niet eens met een oordeel of advies van de bedrijfsarts, of heeft u hier twijfels bij? Dan bepaalt de precieze situatie wat u het beste kunt doen.

Lees meer

Informatie & tips contact met de bedrijfsarts

Wat kunt u verwachten als u naar de bedrijfsarts gaat? Hoe kunt u zich voorbereiden, en wat mag u zeker niet vergeten? Benut onze informatie en tips voor goed bedrijfsartsbezoek!

Lees meer

Een klacht over uw bedrijfsarts?

Dat is vervelend. Blijf er niet mee rondlopen, maar ga erover met hem of haar in gesprek. Alle bedrijfsartsen zijn verplicht een klachtenregeling te hebben.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de bedrijfsarts of over bedrijfsartsbezoek? Wij hebben diverse veelgestelde vragen van antwoorden voorzien. Als beroepsvereniging van bedrijfsartsen bieden wij werknemers geen helpdesk per mail of telefoon.

Naar de FAQ

Andere informatiebronnen

Nóg meer weten over de bedrijfsarts en bedrijfsartsbezoek? We vertellen u graag waar u betrouwbare informatie kunt vinden.