Contact & vragen

Bij vragen over corona

Er is een speciale editie van Arbo-inf@ct. Heb je vragen die niet in deze lijst staan? Of ken je juist een waardevolle bron van kennis of informatie? Stuur dan een mail aan corona@beroepsziekten.nl of kijk op kiza.beroepsziekten.nl. Richt vragen over corona niet meer aan de NVAB-vraagbaak, maar direct aan het hierboven genoemde mailadres. Alle input van arboprofessionals wordt vanaf nu op één centraal punt verzameld en op zo kort mogelijke termijn vertaald naar een FAQ.

Niet-bedrijfsartsen

In verband met het Coronavirus werken alle medewerkers de komende periode hoofdzakelijk vanuit huis. Hierdoor zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Wanneer u de voicemail inspreekt, bellen wij u indien nodig terug. U kunt ook een mail sturen aan nvab@nvab-online.nl

​Pers
Deze site bevat een overzicht van actuele NVAB-standpunten. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen?

  • E-mail: nvab@nvab-online.nl
  • Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)
  • Buiten de genoemde tijden: 06-40269176  

Overige bezoekers
Als beroepsvereniging van bedrijfsartsen bieden wij niet NVAB-leden geen helpdesk per mail of telefoon. Ook kunnen we niet ingaan op specifieke casuïstiek. Wel vertellen we u graag waar u betrouwbare informatie over bedrijfsgezondheidszorg kunt vinden.

Op deze site:

Bij andere organisaties & instellingen:

Bedrijfsartsen

Algemene vragen
E-mail: nvab@nvab-online.nl
Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)

Visitatie
De afdeling Visitatie is aanwezig van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur. We zijn dan telefonisch bereikbaar op 030 2040630.
U kunt uw vraag aan ons ook per e-mail stellen via visitatie@nvab-online.nl

Vraagbaak (voor vakinhoudelijke vragen van NVAB-leden)
Zorg dat u bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van deze site om uw vakinhoudelijke vraag aan ons voor te leggen.

Contactgegevens

NVAB
Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde
 
Bezoekadres: Churchilllaan 11 (16etage), Utrecht
Postadres: Postbus 2113 | 3500 GC Utrecht
 
  • E-mail: nvab@nvab-online.nl
  • Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)
In verband met het Coronavirus werken alle medewerkers de komende periode hoofdzakelijk vanuit huis. Hierdoor zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Wanneer u de voicemail inspreekt, bellen wij u indien nodig terug. U kunt ook een mail sturen aan nvab@nvab-online.nl
 

Suggesties & klachten

Onze webredactie besteedt er veel aandacht aan om volledige en up-to-date informatie te geven. Ziet u toch iets wat niet klopt? Dan horen wij dit graag.

Lees meer