Contact & vragen

Bij vragen over corona

Er is een speciale editie van Arbo-inf@ct. Heb je vragen die niet in deze lijst staan? Of ken je juist een waardevolle bron van kennis of informatie? Stuur dan een mail aan corona@beroepsziekten.nl of kijk op kiza.beroepsziekten.nl. Richt vragen over corona niet meer aan de NVAB-vraagbaak, maar direct aan het hierboven genoemde mailadres. Alle input van arboprofessionals wordt vanaf nu op één centraal punt verzameld en op zo kort mogelijke termijn vertaald naar een FAQ.

Niet-bedrijfsartsen

In verband met het Coronavirus werken alle medewerkers de komende periode hoofdzakelijk vanuit huis. Hierdoor zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Wanneer u de voicemail inspreekt, bellen wij u indien nodig terug. U kunt ook een mail sturen aan nvab@nvab-online.nl

​Pers
Deze site bevat een overzicht van actuele NVAB-standpunten. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen?

  • E-mail: nvab@nvab-online.nl
  • Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)
  • Buiten de genoemde tijden: 06-40269176  

Overige bezoekers
Als beroepsvereniging van bedrijfsartsen bieden wij niet NVAB-leden geen helpdesk per mail of telefoon. Ook kunnen we niet ingaan op specifieke casuïstiek. Wel vertellen we u graag waar u betrouwbare informatie over bedrijfsgezondheidszorg kunt vinden.

Op deze site:

Bij andere organisaties & instellingen:

Bedrijfsartsen

Algemene vragen
E-mail: nvab@nvab-online.nl
Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)

Visitatie
De afdeling Visitatie werkt momenteel thuis vanwege het Coronavirus. U kunt uw vraag aan ons per e-mail stellen (visitatie@nvab-online.nl). Als u uw telefoonnummer doorgeeft, kunnen we u indien nodig ook terugbellen. We zijn aanwezig van maandag t/m woensdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Vraagbaak (voor vakinhoudelijke vragen van NVAB-leden)
Zorg dat u bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van deze site om uw vakinhoudelijke vraag aan ons voor te leggen.

Contactgegevens

In verband met het Coronavirus werken alle medewerkers de komende periode hoofdzakelijk vanuit huis. Hierdoor zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Wanneer u de voicemail inspreekt, bellen wij u indien nodig terug. U kunt ook een mail sturen aan nvab@nvab-online.nl
 
NVAB
Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde
 
Bezoekadres: Churchilllaan 11 (16etage), Utrecht
Postadres: Postbus 2113 | 3500 GC Utrecht
 
  • E-mail: nvab@nvab-online.nl
  • Telefoon: 030 2040620 (algemeen, ma t/m vrij van 09.00 - 16.30 uur)
 

Suggesties & klachten

Onze webredactie besteedt er veel aandacht aan om volledige en up-to-date informatie te geven. Ziet u toch iets wat niet klopt? Dan horen wij dit graag.

Lees meer