Nieuws

Nieuws

6 mei

Laat je stem horen via de vragenlijst van TNO

Het Netwerk gezond en veilig werk heeft als doel om informatie, kennis en instrumenten te delen en ervaringen uit te wisselen op het gebied van gezond en veilig werken. Dat doen we o.a. door bijeenkomsten, webinars, podcasts en goede praktijken. Die delen we delen onder andere via onze nieuwsbrief en LinkedIn.

25 april

In oktober 2023 kondigden we aan dat de accreditatieregeling voor de overige deskundigheidsbevordering voor de sociale geneeskunde per 1 januari 2025 wijzigt. Hieronder lees je meer over de inhoud en achtergrond van de nieuwe beleidsregels.

18 april

Op vrijdag 12 april jl. verzorgden Hans Dam, bedrijfsarts, en Petra van Raalte, POH-GGZ, een webinar over de samenwerking tussen POH’s-GGZ en bedrijfsartsen. Met zo’n 200 deelnemers was de belangstelling groot. 

18 april

Bij de voorjaars-ALV op 4 april jl. stemden ruim 200 leden over het voorstel voor een nieuwe koers voor het vak. Dit voorstel beschrijft waar we naartoe willen met ons vak. Daarvoor doken we de afgelopen maanden als vereniging diep in het 'wat' van de bedrijfsgeneeskunde.

Abonneren op Nieuws

Voorzitterscolumns

De NVAB is federatiepartner van de KNMG. Elke week publiceert Medisch Contact een column van de voorzitter van een van de federatiepartners. Hieronder vind je de NVAB-voozitterscolumns van 2023. 

Bekijk alle voorzitterscolumns