Vacature: NVAB beleidsmedewerker 0,7 – 1 fte

16 juli 2020

“Werk is belangrijk om je gezond te voelen en de mate van gezondheid bepaalt weer in hoeverre je het werk kan uitvoeren.” - Tessa Kouwenhoven – Pasmooij, bedrijfsarts

De huidige coronacrisis bevestigt eens te meer het belang van het medisch deskundige advies van de bedrijfsarts voor de veiligheid van de werknemer en diens collega’s. Herken jij het belang van werk in jouw dagelijks leven en wil jij bijdragen aan gezond en veilig werken? Dan zien we graag jouw cv tegemoet!

Het kwaliteitsbureau van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) zoekt namelijk versterking met:

Beleidsmedewerker | 28-40 uur | Utrecht

Bij de NVAB kun je actief bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit van de arbeids- en bedrijfsgezondheid. Als beroepsvereniging voor bedrijfsartsen:

  • Denken we inhoudelijk mee over bedrijfsgezondheidszorg, met onder meer het veld, brancheorganisaties en politiek.
  • Behartigen we de belangen van onze leden. Dat zijn bijna alle geregistreerde bedrijfsartsen.
  • Bouwen we aan het wetenschappelijke fundament van het vak. Zodat bedrijfsartsen beschikken over ‘evidence based’ informatie voor hun praktijk.

Als beleidsmedwerker richt je je vooral op het versterken van de wederzijdse relatie tussen de vereniging en de leden. Je vergroot de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van de NVAB in het algemeen en voor jonge bedrijfsartsen in het bijzonder.

Wat heb je nog meer in je pakket en informatie over de organisatie (volledige vacature)