TV-programma ‘Werk & Parkinson’

3 maart 2015

Iedere maand zendt ParkinsonTV live online tv uit voor parkinsonpatiënten, mantelzorgers, betrokkenen en zorgverleners. De uitzending van 6 maart aanstaande gaat over ‘Werk & Parkinson’.

Wat is de invloed van de ziekte van Parkinson op dagelijkse werkzaamheden binnen een organisatie, maar ook als zelfstandige? Hoe gaat een patiënt om met de druk en stress die het werk met zich meebrengen? Bedrijfsarts/klinisch arbeidsgeneeskundige Jacqueline Janssen en neuroloog dr. Bas Bloem praten hierover op ParkinsonTV samen met een parkinsonpatiënte.

Problemen rondom de ziekte van Parkinson en Werk worden besproken en kijkers hebben de mogelijkheid vragen te stellen over het onderwerp. De uitzending van ParkinsonTV is op vrijdag 6 maart aanstaande om 16.00 uur te bekijken via http://www.parkinsontv.nl/. De dag na de uitzending is deze terug te zien via www.parkinsontv.nl/gemist.

Jacqueline Janssen is bedrijfsarts/klinisch arbeidsgeneeskundige en werkzaam bij de Arbo & Milieudienst Radboudumc in Nijmegen.