Sylvia van der Burg nieuwe hoofdredacteur TBV

07 juni 2022

Op vrijdag 3 juni is dr. Sylvia van der Burg officieel aangetreden als nieuwe hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringskunde (TBV). Zij volgt Wim Otto op die deze functie de afgelopen zes jaar vervulde. De wissel vond plaats tijdens de jaarlijkse retraite van redactie, vaste medewerkers, TBV-adviesraad en het dagelijks bestuur van de Stichting tot Bevordering der Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (SBBV).

Sylvia van der Burg en Wim Otto, de nieuwe en aftredende hoofdredacteur.Sylvia van der Burg heeft, net als Wim Otto – een verzekeringsgeneeskundige achtergrond. Ze bekleedt diverse functies waaronder die van bijzonder hoogleraar Sociale Verzekeringsgeneeskunde aan het Coronel Instituut (Amsterdam UMC) en instituutsopleider verzekeringsarts (NSPOH). Ook is ze bestuurslid van het Kenniscentrum voor Verzekeringsgeneeskunde (KCVG) en de KNMG.

Tijdens een korte toespraak stelde ze dat ze in een gespreid bedje terecht komt. ‘Ik heb “ja” gezegd omdat er een goed team staat en ik samen met de adjunct hoofdredacteuren Bas Sorgdrager voor print en Joost van der Gulden voor online en de rest van het team de uitdaging graag aanga.’

Lees het volledige bericht op TBV-online

Foto: tbv-online.nl