NVAB-richtlijnen nu ook als app beschikbaar!

17 december 2019

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook voor richtlijnen. We kunnen nog zulke mooie richtlijnen maken, als ze in de dagelijkse praktijk niet of nauwelijks gebruikt worden, leveren ze geen bijdrage aan verbetering van onze professionele kwaliteit. Gebrekkige implementatie is vaak de achilleshiel van richtlijnontwikkeling. Vandaar dat de NVAB steeds zoekt naar mogelijkheden om het gebruik van richtlijnen te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld door het beter beschikbaar maken van een richtlijn.

NVAB-richtlijnen app

Sinds kort zijn NVAB-richtlijnen ook als app beschikbaar. Via de app kun je de richtlijnen makkelijker raadplegen en er sneller in vinden wat je zoekt. Download de app gratis in de App store (‘NVAB-Richtlijnen’) op je smartphone, tablet of laptop. Inloggen in de app is niet nodig. De eerste vier ‘verappte’ richtlijnen zijn: depressie, kanker en werk, conflicten in de werksituatie en astma/COPD.

Probeer het eens uit om op deze manier met de richtlijnen te werken. We horen graag wat je ervan vindt en of je nog verbeteringsmogelijkheden ziet! Stuur een e-mail

Homepage NVAB-richtlijnen app    Startpagina NVAB-richtlijnen app Kanker en Werk  

Direct downloaden