Nieuwe omgeving Scorion is live

27 oktober 2021

Wanneer je gaat herregistreren als bedrijfsarts, doorloop je een visitatieronde. Daarbij maak je gebruik van het digitaal portfoliosysteem Scorion. Vanaf vandaag is de nieuwe omgeving van Scorion beschikbaar: ScorionX. Deze nieuwe omgeving is gebruiksvriendelijker, onder meer met een nieuwe vormgeving en een overzichtelijker startpagina. Wanneer je nu in een visitatieproces zit of eerder een visitatie in Scorion hebt gedaan, heb je al een Scorion-account. Je kunt dan gewoon dezelfde inloggegevens gebruiken. Heb je nog geen inloggegevens? Dan krijg je die nadat je je hebt aangemeld voor je eerste visitatie.

Neem in kijkje in het nieuwe ScorionX

Instructievideo’s bekijken

Het uitzetten van de feedbackvragenlijsten voor cliënten en voor opdrachtgevers, en het aanbieden van het POP aan de visitatoren is veranderd. In zeven korte instructievideo’s vind je een uitleg over de verschillende onderdelen van het proces. Het invullen van de andere vragenlijsten door gevisiteerden werkt nog hetzelfde.

Bekijk de instructievideo’s

Jaarlijkse evaluatie POP via Scorion

Je kunt nu ook het formulier voor de jaarlijkse evaluatie van het POP via Scorion invullen en bijhouden. Wanneer je je laatste visitatie na 1 januari 2020 hebt afgerond, doe je dit jaarlijks. In filmpje 7 vind je de uitleg hoe het werkt.

Vond je laatst afgeronde visitatie vóór 2020 plaats? Dan vul je voor de komende visitatie nog de ‘Terugblik op het vorige IVP’ in zoals gebruikelijk.

Visitatieproces al gestart? 

Eerder ingevulde gegevens zijn zowel via de nieuwe als de oude omgeving van Scorion toegankelijk. Je kunt dus via de nieuwe interface gewoon verder met het invullen van de vragenlijsten en het uitnodigen van cliënten of opdrachtgevers. We raden iedereen van harte aan om in het gebruiksvriendelijkere ScorionX te gaan werken. 

Compacte handleiding visitatie op komst

In de loop van november verschijnt een nieuwe - compactere - handleiding over het visitatieproces, met instructies en tips voor de visitatiebijeenkomsten, het opstellen van je POP, en de voorbereiding op de formele visitatie. 

Bekijk de instructievideo’s