BG-dag 2020: Goed gereedschap is het halve werk

3 september 2020

Door corona gingen de BG-dagen dit jaar niet door. Daarvoor in de plaats komt nu een Bedrijfsgeneeskundige Dag op 2 november. Om dat veilig te doen is er beperkt plaats op de locatie zelf (Papendal), maar je kunt de dag ook volgen via livestream. Volgende week gaan de uitnodigingen de deur uit en kun je je inschrijven.

Op deze BG-dag krijg je onder meer een update van de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde en maak je kennis met de nieuwe bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, Frederieke Schaafsma. De Jonge Bedrijfsarts kijkt vooruit en prof. dr. Lex Burdorf bespreekt wat de gevolgen van het thuiswerken door Covid-19 voor het werk van de bedrijfsarts zijn.

Prof.dr. Carel Hulshof neemt deze dag afscheid als bijzonder hoogleraar met een presentatie en aansluitend een receptie. Hij deelt zijn uitgesproken kijk op het vak en de praktijk, laat je inspireren door zijn levens- en werklessen.

Doe mee aan deze bijzondere BG-dag en houd de uitnodiging in de gaten! Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is fysieke deelname uitsluitend mogelijk na aanmelden en ontvangst van de bevestiging. Meld je dus snel aan als je naar Papendal wil komen, onaangekondigde komst is niet mogelijk.

BG-dag 2020: Maandag 2 november 2020 | Papendal, Arnhem | accreditatie is aangevraagd voor 6 punten