Arts en Leefstijl Week - korting voor NVAB-leden

25 januari 2023

Van 13 t/m 17 maart kun je je onbeperkt onderdompelen in de visie, kennis en ervaringen van inspirerende sprekers. Een week lang: ‘s avonds van 19.30-22.00 uur en vrijdag van 9.30-14.00 uur. Bovendien kun je alle presentaties nog een maand terugkijken.

Bekijk het programma en de informatie over de sprekers en lezingen op artsenleefstijl.nl/congres.

Korting

NVAB-leden krijgen 35% korting op een congres weekticket. In MijnNVAB vind je de kortingscode in de agenda.

Ga naar MijnNVAB of lees hieronder eerst meer over dit weekcongres.

Samen werken aan gezonde zorg tijdens de Arts en Leefstijl Week

Leefstijlinterventies dragen effectief bij aan het voorkomen en behandelen van ziekten en het écht verschil maken voor een gezonder Nederland. Dit is wetenschappelijk bewezen. Zorgprofessionals vervullen hierin een belangrijke rol door leefstijl een plaats te geven in de dagelijkse praktijk in de spreekkamer, als integraal onderdeel van preventie, zorg en behandelingen. Hoe dit werkt? Hoor er alles over tijdens de Arts en Leefstijl Week.

Hét leefstijlcongres voor álle zorgprofessionals

  • Kennis en inzichten: Je hebt ruime keuze uit relevante onderwerpen rond de pijlers gezond, gedrag en groen met sprekers zoals Lex Burdorf, Ernst Jurgens, Femke van Leeuwen en Boyd Thijssens.
  • Netwerken: Ontmoet experts en collega’s uit de eerste, tweede en derde lijn om kennis, ervaringen en inzichten te delen.
  • Accreditatie: 10-12 accreditatiepunten,j ook voor bedrijfsartsen. KNMG (ABAN), KNMP (OA), VSR, V&VN, NVvPO, BLCN en LV POH-GGZ (per dag toegekend).
  • Terugkijken en collega’s informeren: Interessante lezingen terugkijken? Of specifieke onderwerpen bekijken en bespreken met collega’s? Via de besloten leeromgeving heb je als deelnemer nog een maand toegang tot alle lezingen.

Inschrijven: https://www.artsenleefstijl.nl/congres