Diabetes 2.0 - nascholing Kring Den Haag - Leiden

Datum: maandag, 11 april 2022 - 18:15
Einddatum: maandag, 11 april 2022 - 21:30
Locatie: ECC Leiden
Accreditatie status: aangevraagd
Kosten: €125,00
 

Wat is de stand van behandelingsmogelijkheden van Diabetes Mellitus? Met de toenemende BMI en vergrijzing van de (werkende) populatie zullen we meer medewerkers op ons spreekuur gaan zien met Diabetes Mellitus. 

Gelukkig zijn er veel ontwikkelingen gaande in de diabetes zorg zowel qua preventie, behandelmethoden, meetmethoden en andere ondersteunende technieken waarmee het zelfmanagement van patiënten versterkt wordt. 

Tijdens deze avond wordt de actuele kennis op medisch en epidemiologisch gebied besproken. Verder zal ook ingegaan worden op praktische adviezen bij de begeleiding en mogelijkheden voor primaire en secundaire preventie en de rol van de bedrijfs- en verzekeringsarts hierbij. 

Sprekers

  • Anneloes Karssen, kaderarts diabetes, Diabeteszorg Nederland
  • Ernst Jurgens, bedrijfsarts, NVAB Bestuurslid, klinisch arbeidsgeneeskundige cardio metabole aandoeningen / Gastdocent NSPOH

Locatie

ECC (voorheen Holiday Inn hotel), Haagse Schouwweg 10, Leiden. Er is bij het hotel gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze Kring-avond? Stuur dan een e-mail naar Arend van der Plas. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Over de NVAB-Kringen:

De NVAB is regionaal georganiseerd in Kringen die zich vooral richten op nascholing en de toetsing van beleid. Alle NVAB-leden horen bij een kring, wat betekent dat je een nascholingsprogramma krijgt aangeboden van de Kring waarbinnen jouw woonplaats valt.

Bekijk welke kringen er zijn