Re-integratie en terugkeer naar werk bij werknemers met Long Covid klachten

Nascholing NVAB-Kring Den Haag-Leiden
Datum: 
maandag, 14 maart, 2022 - 18:15
Einddatum: 
maandag, 14 maart, 2022 - 22:00
Locatie: 
ECC Leiden
Accreditatie status: 
aangevraagd
Kosten: 
€125,00

In ons werk zien wij steeds meer werknemers met post Covid-19 klachten die problemen hebben met terugkeer naar werk. Voor een goede begeleiding is er bij bedrijfs- en verzekeringsartsen een duidelijke behoefte aan de meest actuele kennis en inzichten op dit gebied. Deze avond hoor je meer over de begeleiding en ervaringen onder meer een verzekeringsarts, een arbeidsdeskundige en een bedrijfsarts.

Leden van de Kring Den Haag - Leiden ontvingen in hun jaarprogramma eerder een uitnodiging voor deze nascholing. Gezien de actualiteit van het onderwerp, kunnen ook andere leden deze nascholing volgen. Aan deelname zijn kosten verbonden. Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar Kringvoorzitter Arend van der Plas.

Sprekers:

  • Diny vd Geest, adviserend verzekeringsarts UWV
  • Marian Walraven, arbeidsdeskundige C-suppport
  • Tessa Kouwenhoven, zelfstandig bedrijfsarts 
  • Patrick van Luijk, oprichter van BioCheck

Locatie

ECC (voorheen Holiday Inn hotel), Haagse Schouwweg 10, Leiden. Er is bij het hotel gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze Kring-avond? Stuur dan een e-mail naar Arend van der Plas. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Meer nascholingen van Kring Den Haag - Leiden

Over de NVAB-Kringen

De NVAB is regionaal georganiseerd in Kringen die zich vooral richten op nascholing en de toetsing van beleid. Alle NVAB-leden horen bij een kring, wat betekent dat je een nascholingsprogramma krijgt aangeboden van de Kring waarbinnen jouw woonplaats valt.

Bekijk welke kringen er zijn