NVAB toegetreden tot bestuur PPM - Arbokennisnet

03 februari 2023

Arbokennisnet-voorzitter Ronald Frencken en NVAB-directeur Gijsbert van LomwelOnlangs trad de NVAB officieel toe tot het bestuur van de Stichting PPM, de stichting die het Arbokennisnet mogelijk maakt. Arbokennisnet biedt letterlijk een schat aan arbokennis. Je vindt er dossiers met als vertrekpunt de multidisciplinaire samenwerking tussen de vier kerndisciplines: arbeids- en bedrijfsgeneeskunde, arbeids- en organisatiekunde, arbeidshygiëne en veiligheidskunde.

Arbokennisnet-voorzitter Ronald Frencken en NVAB-directeur Gijsbert van Lomwel bezegelden de toetreding met een handdruk. Met Ernst Jurgens namens de NVAB is het bestuur van de stichting PPM compleet. Zo dragen we bij aan de samenwerking tussen onze disciplines, om met elkaar werkgevers en werknemers te helpen zo gezond en veilig mogelijk te werken.

Arbokennisnet actueel houden

arbokennisnet.nl

De website van het Arbokennisnet heeft de afgelopen periode een volledige make-over gekregen en op de achtergrond werkt de webredactie aan actualisatie van de dossiers. Zo doen we er met de stichting PPM alles aan de informatie voor alle arbodeskundigen en andere geïnteresseerden relevant te houden. 

Heb je suggesties? 

Bijdragen en tips/suggesties van arbodeskundigen voor updates of nieuwe dossiers zijn altijd van harte welkom! Vul het contactformulier op Arbokennisnet in of stuur een e-mail

Neem een kijkje op arbokennisnet.nl