Ledenservice & inloggen

Als betrokken beroepsvereniging ondersteunt de NVAB haar leden graag als zij in de uitoefening van hun vak tegen vragen aanlopen. Nog geen NVAB-lid? We vertellen je graag hoe je daar verandering in brengt.

Vraagbaak voor NVAB-leden

De Vraagbaak is voor algemene vakinhoudelijke vragen. Voor maatwerkadvies over specifieke casuïstiek wijzen we graag op de opties van intercollegiaal overleg en ondersteuning door gespecialiseerde juridische dienstverleners. Wil je een vraag stellen? Zorg dat je bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van de site.

Heb je een vraag over het coronavirus? Kijk eerst hier.
 

Ondersteuning als je 'in de knel' zit

Heb je als bedrijfsarts het gevoel dat je ‘in de knel’ zit? Bijvoorbeeld omdat je je onder druk gezet of geïntimideerd voelt of niet kunt handelen volgens de professionele normen? De NVAB bied je graag een luisterend oor en ondersteuning.

Zorg dat je bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van deze site om jouw situatie aan ons voor te leggen.

Standaard voor leden: TBV

Het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde verschijnt tien keer per jaar. Als NVAB-lid krijg je het automatisch in de bus.

Naar TBV-online

Snel antwoord nodig?

Wellicht vind je het bij de veelgestelde vragen.

NVAB-lid worden

Dat moet je als bedrijfsarts of AIOS bedrijfsgeneeskunde beslist doen!

Alles over de kosten en de voordelen

Inloggen

Inloggen op het besloten deel van deze site 

(alleen voor NVAB-leden)

Ledensectie

Agenda's en verslagen van bijeenkomsten en Algemene ledenvergaderingen, besluiten, presentaties... Dit en nog veel meer, overzichtelijk bij elkaar gezet. Zodat je als NVAB-lid eenvoudig op de hoogte blijft.

Naar de ledensectie (alleen voor NVAB-leden)