Ledenservice & inloggen

Als betrokken beroepsvereniging ondersteunt de NVAB haar leden graag als zij in de uitoefening van hun vak tegen vragen aanlopen. Nog geen NVAB-lid? We vertellen u graag hoe u daar verandering in brengt.

Vraagbaak voor NVAB-leden

De Vraagbaak is bedoeld voor algemene vakinhoudelijke vragen. Voor maatwerkadvies over specifieke casuïstiek wijzen we graag op de opties van intercollegiaal overleg en ondersteuning door gespecialiseerde juridische dienstverleners.

Ondersteuning als u 'in de knel' zit

Heeft u als bedrijfsarts het gevoel dat u ‘in de knel’ zit? Bijvoorbeeld omdat u zich onder druk gezet of geïntimideerd voelt of niet kunt handelen volgens de professionele normen? De NVAB biedt u graag een luisterend oor en ondersteuning.

Zorg dat u bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van deze site om uw situatie aan ons voor te leggen.

Standaard voor leden: TBV

Het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde verschijnt tien keer per jaar. Als NVAB-lid krijgt u het automatisch in de bus.

Naar de TBV-site

Snel antwoord nodig?

Wellicht vindt u het bij de veelgestelde vragen.

NVAB-lid worden

Dat moet u als bedrijfsarts of AIOS bedrijfsgeneeskunde beslist doen!

Alles over de kosten en de voordelen

Uw vraag stellen

Zorg dat u bent ingelogd als NVAB-lid en ga naar het besloten deel van deze site om uw vakinhoudelijke vraag aan ons voor te leggen.

Een telefonisch consult is helaas niet mogelijk

Inloggen

Inloggen op het besloten deel van deze site 

(alleen voor NVAB-leden)

Ledensectie

Agenda's en verslagen van bijeenkomsten en Algemene ledenvergaderingen, besluiten, presentaties... Dit en nog veel meer, overzichtelijk bij elkaar gezet. Zodat u als NVAB-lid eenvoudig op de hoogte blijft.

Naar de ledensectie (alleen voor NVAB-leden)