Veelgestelde vragen over corona

Coronavirus Nederland is in korte tijd, net als andere Europese landen in een crisis terechtgekomen door de maatregelen om het coronavirus (SARS Covid-19) in te dammen. Het einde van deze pandemie is nog niet in zicht. In een crisis zijn er geen pasklare draaiboeken en wel veel vragen, vaak zonder antwoord. We kunnen onmogelijk een eind maken aan alle onzekerheid, maar werken er wel hard aan die waar mogelijk op te heffen. Door informatie met elkaar af te stemmen, realiseren we dat alle adviseurs arbeid en gezondheid over gelijke informatie kunnen beschikken. Zodra deze informatie er is, stellen we die beschikbaar via de website en/of e-mail.

KNMG lanceerde het nieuwe COVID-19 platform corona.knmg.nl. Samen met de betrokken medisch-wetenschappelijke verenigingen bundelt het nieuwe platform de actuele informatie over Corona op een eenvoudig doorzoekbare manier. 

Verder zijn er kennisnieuwsbrieven opgesteld met de informatie en kennis die op dat moment beschikbaar was:


Overige veelgestelde vragen
De NVAB besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit. Zo nodig worden de veelgestelde vragen en antwoorden geactualiseerd. De NVAB is niet aansprakelijk voor eventuele inhoudelijke misvattingen. Ook is de NVAB is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van sites of andere informatiebronnen waarnaar verwezen wordt.

Zie ook: