De Jonge Bedrijfsarts

We shape the future

De Jonge Bedrijfsarts werkt aan mogelijkheden voor bedrijfsartsen in opleiding om van elkaar te leren en een betere professional te worden.

 

De Jonge Bedrijfsarts is een netwerk voor aios bedrijfsgeneeskunde. Om ervoor te zorgen dat wij elkaar regelmatig kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren, organiseert De Jonge Bedrijfsarts regelmatig activiteiten over bijzondere onderwerpen. Door AIOS te prikkelen tijdens deze bijeenkomsten kan De Jonge Bedrijfsarts behoeftes en ideeën over de opleiding tot bedrijfsarts (instituut-overstijgend) inventariseren en uitdragen.

Maak kennis met LOSGIO

Vragen, ideeën of suggesties?

Heb je vragen, ideeën of andere suggesties? Wil je ook per mail op de hoogte gehouden worden van aankondigingen van nieuwe meetings? Stuur dan een e-mail naar De Jonge Bedrijfsarts.

Volg DJB op Linkedin

Via Linkedin vind je alle relevante nieuwsberichten en uitnodigingen voor meetings. Ook kunnen we daar met elkaar in een besloten omgeving discussiëren over de laatste belangrijke onderwerpen. Het is zoals gezegd een besloten groep. Stuur vandaag nog een verzoek om lid te worden!

Ambitie

De Jonge Bedrijfsarts heeft de ambitie om een gemeenschappelijke toekomstvisie van AIOS over bedrijfsgeneeskunde uit te dragen en de stem van de AIOS te laten horen! Hiervoor werkt de De Jonge Bedrijfsarts samen met verschillende partners zoals de NVAB en het LOSGIO. Verbinding en plezier zijn hierbij essentieel!

Bestuur De Jonge Bedrijfsarts

Deze aiossen zetten zich in voor alle aios bedrijfsgeneeskunde:

  • Veronique van Zelm - voorzitter
  • Jennifer Lam
  • Joaquin Recinos
  • Paul Almer
  • Mustafa Dönmez
  • Friso Muntinghe