Goodiebag 2022

Digitale goodiebag

Enkele van onze sponsoren hebben nog speciale informatie voor je aangeleverd.

Bekijk ze hieronder:

paraDIGMA subsponsor van deze BG-dagen
Bekijk hier het Anders Denken Magazine 2022
en de flyer Maak jij de #carriereshift?
 

re-turn biedt de volgende brochures aan:
1. Werkkracht bij kanker re-integratieprogramma
2. Workview
3. Ziektefasen en werkvermogen bij kanker

Vereniging Afbouwmedicatie biedt de volgende informatie aan:
1. Informatie over het afbouwen van psychoactieve medicatie

2. 

Capability biedt de brochure Capability wérkt aan
 
PSYON
Bekijk de flyer Duidelijkheid over belastbaarheid, beperkingen & re-integratiemogelijkheden bij verzuim en arbeidsongeschiktheid
Koninklijke Visio biedt een filmpje aan
 

 

 

 

 

 

 

 

 

De NSPOH is hét opleidingsinstituut voor bedrijfsartsen, praktijkondersteuners en arboverpleegkundigen. Speciaal voor dit evenement heeft de NSPOH een digitale goodiebag voor jou samengesteld.

Naast onze geaccrediteerde opleidingen voor artsen, verpleegkundigen en praktijkondersteuners biedt de NSPOH ook een breed scala aan bij- en nascholing. In onze onderwijsmodules komen de meest recente wetenschappelijke inzichten en praktijkinnovaties aan bod. Je krijgt les van enthousiaste docenten met ruime ervaring binnen het vakgebied.
Kies je voor de NSPOH, dan kies je voor onderwijs waarbij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. We gaan uit van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Zo halen we het beste in je naar boven en ben je van nog meer waarde voor je klanten. Zo leveren we met elkaar een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en de arbeidsparticipatie in Nederland.
Link naar goodiebag 2022: https://www.nspoh.nl/goodiebag-bg-dagen-2022/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het RSC staat voor kwaliteitsborging bij casemanagement. Aan RSC-registratie zijn strikte voorwaarden verbonden op het gebied van opleiding en permanente educatie, en RSC’ers zijn verplicht zich te houden aan reglementen. Maar het RSC ontwikkelt en onderhoudt ook instrumenten. Deze hebben tot doel professioneel en zorgvuldig handelen te ondersteunen en te waarborgen. Op deze pagina kun je deze downloaden.

Casemanagement in taakdelegatie

Casemanagement in taakdelegatie van de bedrijfsarts stelt bijzondere eisen aan het professioneel handelen van casemanagers. Het RSC heeft daarom een Standpunt, Werkwijzer en Kader Aantonen Bekwaamheid voor Taakdelegatie ontwikkeld. Handelen conform het Standpunt en de Werkwijzer is verplicht voor alle RSC’ers die in taakdelegatie (willen) werken. Gebruik van het Kader Aantonen Bekwaamheid is niet verplicht, maar maakt het casemanagers wel veel gemakkelijker.

RSC-instrumenten voor casemanagement in taakdelegatie zijn te downloaden via:

Werkwijzer en standpunt zijn ook gebundeld in een handzaam boekje. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot het RSC. De oplage is beperkt, dus beschikbaar zolang de voorraad strekt.