Bedrijfsgeneeskundige dagen 2020

Door corona gingen de BG-dagen dit jaar niet door. Daarvoor in de plaats komt nu een Bedrijfsgeneeskundige Dag op 2 november 2020. Om dat veilig te doen is er beperkt plaats op de locatie zelf (Papendal), maar je kunt de dag ook volgen via livestream. 

Op deze BG-dag krijg je onder meer een update van de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde en maak je kennis met de nieuwe bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, Frederieke Schaafsma. De Jonge Bedrijfsarts kijkt vooruit en prof. dr. Lex Burdorf bespreekt wat de gevolgen van het thuiswerken door Covid-19 voor het werk van de bedrijfsarts zijn.

Prof.dr. Carel Hulshof neemt deze dag afscheid als bijzonder hoogleraar met een presentatie en aansluitend een receptie. Hij deelt zijn uitgesproken kijk op het vak en de praktijk, laat je inspireren door zijn levens- en werklessen.

Aanmelden

In september gaan de uitnodigingen de deur uit en kun je je inschrijven. NVAB-leden ontvangen een officiële uitnodiging op het voorkeurs-emailadres.


In 2019 waren de BG dagen op 23 en 24 mei jl.. Dit jaarlijkse congres wordt georganiseerd door de Commissie Nascholing NVAB en vond plaats in hotel en congrescentrum Papendal in Arnhem. Deze 64e editie werd bezocht door in totaal ruim 750 deelnemers, waaronder dit jaar maar liefst 100 enthousiaste aios. Bekijk de sfeerimpressie met links naar korte verslagen. U kunt ook de dagen in Tweets bekijken.

BG Dagen 2019

Programma & presentaties

Sprekers

Sponsoren