Nieuw ledenportaal voor NVAB-leden

07 november 2022

MijnNVAB appVanaf nu hebben NVAB-leden toegang tot een nieuw ledenportaal: MijnNVAB. Hiermee kunnen leden onder meer collega’s raadplegen via het forum, activiteiten in de agenda zetten, collega’s vinden via Leden zoeken Leden of een vraag stellen aan de Vraagbaak. De NVAB-privacyverklaring is voor dit nieuwe portaal aangepast. Bekijk de actuele versie.

MijnNVAB gebruiken

Download de app op je telefoon of tablet in de Apple App store of Google Play store. Je kunt ook in je browser (bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge, Safari) maar mijn.nvab-online.nl gaan. 

Zowel via de app als via de browser wijst gebruik zich grotendeels vanzelf. Kom je toch ergens niet uit? Vraag het via het forum of stuur een mail naar de NVAB

Inloggegevens

Leden kregen op 3 november 2022 inloggegevens voor het nieuwe MijnNVAB op het bij de NVAB bekende voorkeurs e-mailadres*. Ben je NVAB-lid, maar heb je geen inloggegevens ontvangen? Laat het ons dan weten met een mailtje, dan zorgen we dat je ze zo snel mogelijk ontvangen. Laat het dan even weten via e-mail, dan zorgen we dat je ze zo snel mogelijk krijgt! 
 

* Van gmail-gebruikers horen we dat het bericht met als onderwerp 'Uw persoonlijke inloggegevens' als verdacht wordt aangemerkt. In dit geval klopt het dat je deze inloggegevens krijgt, je kunt het bericht dus vertrouwen. Twijfel je toch? Stuur ons dan gerust een bericht.