Webinar ‘Rookvrij worden: hoe doe je dat?’

Datum: 
maandag, 12 april, 2021 - 18:30
Einddatum: 
maandag, 12 april, 2021 - 19:30
Accreditatie status: 
toegekend
Accreditatie punten: 
1
Accreditatie organisatie: 
ABSG
Kosten: 
€0,00

In 2019 rookte 21,7% van de bevolking van 18 jaar en ouder. Roken is nog steeds de belangrijkste oorzaak van ziekte en sterfte in Nederland. Terwijl maar liefst 80% van de rokers liever rookvrij zou zijn. Daarom is 'tabak' een van de thema's in het Nationaal Preventieakkoord. Daaruit volgen verschillende maatregelen, zoals de uniforme verpakking, verkoop uit het zicht. En binnen een jaar de verplichte sluiting van rookruimtes in organisaties. Een mooie aanleiding om rookvrij te worden. 

Maar hoe pak je dat aan, rookvrij worden? Wat komt erbij kijken? En wat kan je als bedrijfsarts daarin betekenen voor je klant? Op 12 april a.s. van 18.30-19.30 uur kun je deelnemen aan het gratis webinar bedrijfsartsen (in opleiding) 'Rookvrij worden: hoe doe je dat?'.

In dit webinar voor bedrijfsartsen (in opleiding) leer je hoe je organisaties adviseert bij rookvrij worden. Wat moeten bedrijfsartsen doen en laten om bedrijven te verleiden om de doelstellingen van het Nationaal Preventie Akkoord (NPA) en de Rookvrije Generatie te omarmen.

Accreditatie is toegekend door het ABSG voor 1 punt.

Direct aanmelden (via onlineseminar)

Kun je niet op 12 april, maar wil je het webinar wel zien? Dan kun je je toch aanmelden en ontvang je een link om de opname van het webinar terug te kijken. Live is natuurlijk het leukst, je kunt dan ook vragen stellen aan de sprekers.

Zie ook