Voorjaars ALV

Datum: 
donderdag, 1 april, 2021 - 18:30
Einddatum: 
donderdag, 1 april, 2021 - 21:00
Locatie: 
Online
Accreditatie status: 
toegekend
Accreditatie punten: 
1
Accreditatie organisatie: 
ABSG

Klik hier voor de agenda en stukken (zichtbaar na inloggen).

De online Voorjaars Algemene Ledenvergadering vindt plaats via Zoom op donderdag 1 april, van 18.30 tot 21.00 uur. Er is 1 accreditatiepunt toegekend. 
 
Online ALV
Vanwege de coronamaatregelen organiseren we nog geen fysieke bijeenkomsten, maar deze interactieve manier van vergaderen is een goed werkbaar alternatief gebleken. Presentaties kunnen op het scherm worden gevolgd en er kan online gestemd worden. Tijdens de ALV kun je vragen via de chat stellen, maar we bieden je ook de mogelijkheid om voorafgaand schriftelijk vragen te stellen aan het bestuur over de onderwerpen die op de agenda staan. 

Agenda 
Naast de financiële stukken staat de Missie Visie Strategie 2021-2025 op het programma. Je kunt stemmen over een statutenwijziging, waarmee online besluitvorming ook in de toekomst mogelijk blijft. Daarnaast stellen twee kandidaat-bestuursleden zich voor. Natuurlijk word je bijgepraat over de actualiteiten die van belang zijn voor jou als bedrijfsarts. En tot slot wordt Carel Hulshof voorgedragen als erelid van de NVAB.

Aanmelden
Je kunt je helaas niet meer aanmelden via het aanmeldformulier voor de ALV. Mocht je er toch bij willen zijn, stuur dan z.s.m. een mail naar nvab@nvab-online.nl.