NVAB Najaars Algemene Ledenbijeenkomst

Datum: 
donderdag, 3 november, 2022 - 16:30
Einddatum: 
donderdag, 3 november, 2022 - 20:30
Locatie: 
Hybride vorm (Van der Valk Utrecht / via Zoom)
Accreditatie status: 
aangevraagd
Accreditatie punten: 
1
Accreditatie organisatie: 
ABSG

Tijdens de ALV wordt de Reinier Zielhuispenning uitgereikt. Deze waardering is voor de arts die voor de opleiding tot geneeskundig specialist 'Arbeid en Gezondheid - bedrijfsarts' het beste onderzoeksartikel schreef. De drie genomineerden presenteren hun onderzoeksartikel, waarna direct de winnaar bekend wordt gemaakt. 

Ook lanceren we deze dag het splinternieuwe ledenportaal: MijnNVAB! Daarmee kun je onder meer met andere leden in gesprek op het forum, je eenvoudig inschrijven voor ledenbijeenkomsten en collega's vinden. We hopen dat je bij dit feestelijke moment bent én MijnNVAB bezoekt op de computer of de app downloadt.

Verder stem je over de aangepaste statuten en het huishoudelijk reglement. We nemen afscheid van Ernst Jurgens als bestuurslid. Zijn tweede termijn is in november afgelopen. Kandidaat-bestuurslid Erwin Gorissen stelt zich aan je voor. Vanaf 20 oktober a.s. vind je zijn CV bij de vergaderstukken. 

De agenda en bijbehorende stukken zijn nu te vinden op het ledendeel.

De aanwezige stemgerechtigde leden besluiten voor de voltallige vereniging.

Helaas is de deadline voor inschrijving verstreken. Wil je de ALV toch nog bijwonen, meld je dan hier aan (eerst inloggen)