Congres Kanker en werk – powered by TBV

Werken met de nieuwe richtlijn Kanker en werk
Datum: 
woensdag, 25 september, 2019 - 09:00
Einddatum: 
woensdag, 25 september, 2019 - 17:00

 

 

“Terugkeer naar het werk na behandeling tegen kanker gaat sneller en beter wanneer een gespecialiseerde bedrijfsarts meedenkt over de keuze van de behandeling”

Dit schreven Cobi Oostveen, Ton Jenner en Desiree Dona eind december in een opinie in Trouw namens de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde. De onlangs verschenen richtlijn Kanker en Werk is daarbij hun leidraad.

Op 25 september delen zij – en andere experts – hun inzichten met u en geven voorbeelden van geslaagde interventies om terug te keren naar het werk. Aan de hand van casuïstiek worden verschillende onderwerpen besproken.

3 redenen waarom u dit congres niet mag missen

  • U ontdekt wat de nieuwe ontwikkelingen bij behandeling van kanker zijn
  • U leert wat de exacte inhoud van de nieuwe Richtlijn Kanker en Werk is en hoe u die toepast
  • U krijgt inzicht in de visie van patiënten op de begeleiding door bedrijfs- en verzekeringsartsen

Gratis e-learning Kanker en Werk
Na afloop van deze congresdag gaat u zelf aan de slag met de nieuwe richtlijn. U ontvangt namelijk een code voor gratis toegang tot de e-learning Kanker en Werk (t.w.v. € 60) die eind september ter beschikking komt. Aan de hand van diverse video’s worden voorbeeldgesprekken met de cliënt en de werkgever getoond.

Collegakorting
Veel deelnemers komen samen met een collega naar dit congres. Natuurlijk omdat een dag samen erop uit veel gezelliger is. Maar ook omdat samen inspirerende lezingen en sessies volgen en nascholingspunten behalen bijdraagt aan een dubbel zo groot effect in uw werk!
Kom samen met uw collega en profiteer van € 50,- collegakorting.

Meer informatie
Geïnteresseerd in het congres? Bekijk hier het programma van het congres Kanker en werk >> https://www.congreskankerenwerk.nl/